Oeiras

Design Concept

Modern home for a family of 5. It needed a complete overhaul both on the exterior and interior. Several walls were taken down to increase the functionality of the rooms.

The dining room was incorporated into the large hall to have more natural light and a garden view, and the space it occupied was adapted into a bar. In the master bedroom, the entire closet space was redesigned, and access corridors were removed.

On the exterior, various materials were replaced, including ceramic walls, floors, staircases, and the pool was redesigned to include a beach area.

In the living room, a complete ceramic piece was installed on the fireplace wall, surrounded by walnut furniture. To separate the entry hall, we placed open walnut furniture to allow light to pass through and avoid a heavy feel, with embedded lights.